localYayalar Mah.Beyza Sk. No:8-1 12 PENDİK / İSTANBUL
mailBu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
phone+90 533 494 32 41

Onur Endüstriyel Mutfak

Firmamızın Değişmez Prensipleri;

Daima KALİTE,
Daima HİZMET,
Daima ZAMANINDA TESLİM ve
Daima UYGUN FİYAT..

Onur Endüstriyel Mutfak

Onur Endüstriyel Mutfak

Firmamızın Değişmez Prensipleri;

Daima KALİTE,
Daima HİZMET,
Daima ZAMANINDA TESLİM ve
Daima UYGUN FİYAT..

Onur Endüstriyel Mutfak

Onur Endüstriyel Mutfak

Firmamızın Değişmez Prensipleri;

Daima KALİTE,
Daima HİZMET,
Daima ZAMANINDA TESLİM ve
Daima UYGUN FİYAT..

Onur Endüstriyel Mutfak

Onur Endüstriyel Mutfak

Firmamızın Değişmez Prensipleri;

Daima KALİTE,
Daima HİZMET,
Daima ZAMANINDA TESLİM ve
Daima UYGUN FİYAT..

Onur Endüstriyel Mutfak

Dry Aged

Açıklama Son günlerin moda konsepti Steakhouse restaurantların temel ihtiyacı şüphesiz ki “Dry Aged Beef “buzdolapları.

Mükemmel bir steak için; ideal büyüklükteki sığırın kesilmesiyle birlikte elde edilen etin, merkezi kısımlarında haritaya benzer mermerimsi yapıyı andıran (marble) bol miktarda ince yağların etin içerisine işlenmesiyle, dry aged buzdolaplarında nem dolaba uygulanan program aracılığı ile belli sürelerde % 80-95 aralığında ve -1 +0°C sıcaklıkta 21 gün kemikli olarak dinlendirilerek etin bir miktar su kaybedip hafiflemesine dry aged beef denir.

Mermer şeklindeki ince yağlar insan vücuduna enerji verici olması ve protein ihtiyacını karşılama açısından çok faydalıdır. Kolesterol ise çok düşük miktardadır. Lezzeti ise tartışılamaz.

Dry aged dolabımızın özelliği içindeki ürünün bakteri üretmeden sağlıklı ortamda dinlendirilerek müşteriye lezzetli bir şekilde sunulmasıdır.
Dry aged dolabımızın sağlıklı bir ürün verebilmesi için ürünün mutlaka taze günlük ve ürün dolaba konmadan evvel ısısının soğuk odada azami 2 ila 5 derece aralığına indirilmesi gerekir.
Dondurucuda bekletilmiş yada taze kesim olmayan ürünler istenilen kaliteyi vermeyeceği gibi Sağlık içinde tehlike oluşturur.